Техническая информация


Το EMAREI® είναι ένας ευέλικτος ευρωπαϊκός προμηθευτής εργαλείων ATEX που είναι εργονομικά προσαρμοσμένα, χωρίς σπινθήρες, κατασκευασμένα από χαλκό βηρυλλίου και αντιμαγνητικά και MR εξαρτήματα από τιτάνιο, χαλκό βηρυλλίου και αντιμαγνητικό ανοξείδωτο χάλυβα για την κάλυψη των αναγκών των ισχυρών μαγνήτες και επαγγελματίες Εκρηκτικές ύλες καθώς και εργασίες σε εκρηκτικές ή ευλεκτες ατμόσφαιρες.

 

Θέλουμε να είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στη δουλειά σας σε ένα τεχνικά απαιτητικό περιβάλλον και να φροντίζουμε για την ασφάλεια των εργαλείων σας.

 

Με στόχο την ανάπτυξη και την παροχή υψηλής ποιότητας μη μαγνητικών εργαλείων και εργαλείων χωρίς σπινθήρες σε εξελιγμένες και φιλικές προς το χρήστη λύσεις συστημάτων σε πολύ ανταγωνιστικούς όρους, επεκτείνουμε διαρκώς τη γκάμα των προϊόντων μας επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο ικανοποίησης των πελατών. Συνεργαζόμαστε επιτυχώς με τους παγκόσμιους ενεργούς συνεργάτες διανομής μας και προσπαθούμε να ενισχύσουμε βιώσιμα τη φήμη της εταιρείας και των προϊόντων μας. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι και πρόθυμοι να ανταποκριθούμε στις τρέχουσες και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Ένα από τα καλύτερα προϊόντα μας για την τεχνολογία κλιματισμού και ψύξης: Χωρις σπινθήρες εργαλείο που ειναι κατασκευασμένο από βηρύλλιο-χαλκό


Техническая информация совместимости с МРТ


MR Safe - ένα στοιχείο που δεν παρουσιάζει γνωστούς κινδύνους που προκύπτουν από την έκθεση σε οποιοδήποτε περιβάλλον MR. Τα ασφαλή είδη MR αποτελούνται από υλικά μη ηλεκτρικά μη αγώγιμα, μη μεταλλικά και μη μαγνητικά. Ένα στοιχείο που αποτελείται εξ ολοκλήρου από ηλεκτρικά μη αγώγιμα, μη μεταλλικά και μη μαγνητικά υλικά μπορεί να προσδιοριστεί ως MR Safe με την παροχή ενός επιστημονικά βασισμένου σκεπτικού και όχι με δεδομένα δοκιμών. Παραδείγματα αντικειμένων MR Safe είναι βαμβακερή κουβέρτα ή καθετήρας σιλικόνης.


MR υπό όρους - Ένα στοιχείο με αποδεδειγμένη ασφάλεια στο περιβάλλον MR σε καθορισμένες συνθήκες. Ελαχιστοποιήστε τις συνθήκες του στατικού μαγνητικού πεδίου, το μεταβαλλόμενο μαγνητικό πεδίο κλίσης και τα πεδία ραδιοσυχνότητας. Μπορεί να απαιτούνται πρόσθετοι όροι, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων διαμορφώσεων του αντικειμένου. Συμπληρωματική σήμανση - Πρόσθετες πληροφορίες που, σε συνδυασμό με μια σήμανση ως "Υπό όρους MR", δηλώνουν μέσω πρόσθετης γλώσσας τις συνθήκες υπό τις οποίες ένα στοιχείο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια μέσα στο περιβάλλον MR.


MR Μη ασφαλή - ένα στοιχείο που δημιουργεί μη αποδεκτούς κινδύνους για τον ασθενή, το ιατρικό προσωπικό ή άλλα άτομα εντός του περιβάλλοντος MR. Τεχνικές πληροφορίες για τα εργαλεία ATEX


Τα εργαλεία χαλκού βηρυλλίου είναι απαραίτητα εργαλεία σε όλους τους τομείς όπου απαιτείται μηχανική κατεργασία χωρίς σπινθήρα, έτσι τα εργαλεία Cu-Be είναι επίσης γνωστά ως εργαλεία χωρίς σπινθήρες. Οι τομείς εφαρμογής είναι όλες οι περιοχές ATEX, οι οποίες λειτουργούν με εύφλεκτα υγρά και αέρια, π.χ.

 • Πυροσβεστική υπηρεσία
 • Βιομηχανία
 • Συστήματα μεταφοράς δεξαμενών
 • Καταστήματα χρωμάτων
 • Δίκτυα φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας 

Τα κράματα χαλκού βηρυλλίου είναι μη μαγνητικά και έχουν πολύ καλή ηλεκτρική αγωγιμότητα. Έχουν υψηλή αντοχή στη διάβρωση έναντι πολλών μέσων. Δεδομένου ότι τα εργαλεία που δεν προκαλούν σπινθήρα είναι φτιαγμένα από χαλκό βηρύλλιο είναι επίσης μη μαγνητικά, μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν σε μαγνητικά πεδία.

 

  Πληροφορίες για την ασφάλεια: Τα κράματα χαλκού βηρυλλίου ως παρασκευάσματα σε στερεά μορφή δεν παρουσιάζουν άμεσο κίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου από την επαφή με το δέρμα, την εισπνοή και / ή την κατάποση. Ωστόσο, το στοιχείο κράματος βηρύλλιο είναι πολύ τοξικό. Κατά συνέπεια, θα πρέπει να λαμβάνεται μέριμνα ώστε να μην σχηματίζονται εισπνεόμενα σωματίδια κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, όπως συμβαίνει για παράδειγμα κατά τη διάρκεια της λείανσης, της συγκόλλησης και της ανόπτησης διαλύματος. Η κατεργασία (άλεση, στροφή, διάτρηση) πρέπει να θεωρείται ασφαλής, αφού δεν μπορούν να εισχωρήσουν στον αέρα μικρά σωματίδια.


Ιδιότητες και λειτουργίες

 

Özellikler

Uygulama veya avantajlar

Kıvılcım Çıkarmaz

Özellikle petrol, gaz ve petrokimya sanayi gibi potansiyel patlayıcı ortamlarda kullanılabilir

 Anti-Manyetik

Sadece anti-manyetik aletlerle çalışılmasına izin verilen ortamlar için gerekli

Paslanmaz

Denizcilik ya da yangın söndürme tertibatları gibi paslanmaz ortamlarda gereken önemli özellik

Döküm sonrası dövülmüştür

Daha iyi mekanik özellik ve daha iyi bitirme işlemi sağlar

 

Σύγκριση Βηρυλλίου-Χαλκού (Be-Cu) και Αλουμινίου-Χαλκού (Al-Br)

Διαφορές

Βερύλιο-Χαλκός (BE-Cu) –Αλουργιλο  

κράμα αλουμινίου-χαλκού (AlBr) 

Σκληρότητα     

35-40 HRc (283-365 Brinell)

 25-30 HRc (229-291 Бриннель)

Αντοχή σε εφελκυσμό     

1117 Н/мм2 - 1326 Н/мм2

782 Н/мм2 - 989 Н/мм2

Δύναμη τεντώματος     

δ ≤ 1,0 %

δ ≤ 5 %

Μαγνητισμός

0

1,2

   
   

Κύριες εφαρμογές

Πετροχημεία      Πυροσβεστική βιομηχανία   Εξόρυξη
Διυλιστήριο      Χημική βιομηχανία          Άμυνα
Αγωγοί φυσικού αερίου και πετρελαίου  Ανελκυστήρες σιτηρών και μύλοι Αεροπορία
Σταθμοί παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας  Ζυθοποιίες   θάλασσα
Παραγωγή χρωμάτων   Παραγωγή αλκοόλης   Παραγωγή όπλων και πυρομαχικών
Παραγωγή πλαστικών  Αποστακτήρια    Βιομηχανία αεροσκαφών

Φαρμακευτική βιομηχανία     Πυροσβέστες         Αυτοκινητοβιομηχανία